Viktor Blom i Phil Ivey su dobro krenuli u ovaj tjedan

Blom i Ivey, svatko na svojoj strani svijeta, dobro igraju poker. Ovaj tjedan bi mogao i jednom i drugom biti u lijepoj uspomeni. Phil Ivey se igra na Aussie Millions turniru, dok je Viktor Blom u svom online svijetu. Do kraja tjedna ćemo imati još svježije informacije.

Phil IveyPhil Ivey je bio velika priča u prvom C danu Aussie Millions Main Eventa. Osvajač 8 WSOP narukvica završio je dan sa 184000 čipova, dovoljno za 4. mjesto na ljestvici. U jednom trenutku, Ivey je pao na 85000, ali se s vremenom duplao.

317 igrača igralo je 1C dan turnira, a nešto više od 150 ih je preživjelo. Na čelu je završio Robert Lam, a među 10 su još David Sonelin i David Steicke.

Erik Seidel, Joe Hachem, Daniel Negreanu, Nam Le i Daniel Alaei su svoje natjecanje završili već prvog dana turnira.

U ovom trenutku igra se drugi dan turnira, a o tome kako je prošao cijeli turnir, biti će te obaviješteni uskoro.

Viktor Blom nije održao svoje obećanje da će uzeti pauzu nakon Super High Roller pobjede. Vratio se u svoj virtualni svijet i igrao od subote do ponedjeljka. Ostvario je profit od $450 000 i to prije nedjelje u kojoj je zaradio još nešto novaca i skoro ih izgubio.

VietRussian je bio prva žrtva. Od njega je uzeo $200000 na $50/$100 Omaha stolovima. Ovo se dogodilo u subotu, a u nedjelju je odigrao još pet i po tisuća ruku i zaradio dodatnih 250000 dolara.

Bernsden12 je bio njegova slijedeća žrtva. Iako je bio u plusu preko pola milijuna, zaradio je ‘samo’ $300 000.

Phil Ivey i Viktor Blom

Odgovori