Virtue poker

Virtue poker je još jedna u nizu poker soba u kojoj možete zaraditi jer je puna sitne ribice ili ako ste hobi igrač dobro se zabaviti preko weekenda, naravno ako ste vješti s kartama. Na stolovima Virtue pokera možete zaigrati nekoliko raznih vrsta poker igara, od najpopularnijeg hold’em-a, preko omahe do seven cards stud pokera.

Možete izabrati da li ćete igrati cash igru ili neki od turnira, od kojih ističemo SNG turnire, satelite, deepstack te one koje početnici najviše vole, freeroll turnire. Od samih satelita trenutno su aktualne kvalifikacije za Croatian Poker Cup (CPC).

Virtue poker Vam nudi nekoliko bonusa na prvu uplatu, koje dobijete odmah, te nekoliko bonusa koje morate zaraditi igrajući neku od poker igara i dobivanjem poena ( points ). Najbolji i najpopularniji bonus je naravno THPKR bonus sa istoimenim kodom od 150% sve do 600$ dolara na prvu uplatu. Za ostvarivanje te pogodnosti koristite ovaj link za registraciju.

Ovo je dobra poker soba za početnike, ali i za one nešto iskusnije igrače jer se mogu zasladiti na fish igračima koji često posjećuju ovu poker sobu.

Odgovori