Više od igre

Kad glumci postanu pjevači, pjevači modni dizajneri, sve se to u današnje vrijeme čini potpuno normalnim. No kako, i zašto se sami pokeraši odlučuju na takvo nešto?

Svima nama koji pratimo poker scenu neko duže vrijeme, poznato je da je Jeff Madsen postao reper, te Phil Hellmuth izdao svoju prvu modnu kolekciju. No tu se pojavljuje sad još jedno ime – Marcel Luske.

“The Flying Dutchman” planira izdanje svog prvog albuma pod nazivom “More Than Just a Game”. Promociju svog prvog albuma planira 20.12. ove godine u nama svima dobro poznatom Bellagio hotelu.

“Moj album ima 13 pjesama kao i sami broj karata jedne boje. Dvije od trineast pjesama sam ja sam napisao, dok je ostatak većinom prerada dobrih starih a i novih hitova poznatih izvođača kao što je Michael Bublé”, kaže Marcel.

Ima li samo pjevanje kakav učinak za stolom?

“I te kako! Samim pjevanje i pričanjem za vrijeme igre svoje protivnike uspijem jako dobro isprovocirati. Zamislite samo situaciju igrača koji je u prethodnih par ruku izgubio potove i na to sve ja počnem pjevati ili pričati. Naravno da ćete ga s time uspjeti još više naljutiti ili isprovocirati.

Primjera radi navest ću vam situaciju u kojoj protivnik pokušava protiv mene sa srednjim parom obraniti pot. Počnem li pjevati, većina njih će poludjeti te tako sam mogu procijeniti u kojoj sitaciji se i ja sam nalazim. No nemojte misliti da bi sad mi svi trebali početi pjevati za stolovima, kod većine velikih igrača ova metoda ne pomaže”, dodao je s velikim osjmehom Marcel.

Ako ste u slučajno ovih dana u Las Vegasu i koncert Marcela uživo želite poslušati, svratite do Bellagio-a.

Odgovori