Vrijeme je za Eureka Poker Tour

Eureka Poker Tour i PokerStars krenuli su u free online kvalifikacije za ovaj prestižni turnir. Besplatne online kvalifikacije kreću danas, 19.3.2012 s početkom u 18:30 CET.

Riječ je o jednoj od najvećih poker turneja u Europi i sad možete besplatno osvojiti paket za Main Event vrijedan 1.800 € čime imate priliku zaigrati za trofej 2. sezone! Eurkea Zagreb počinje 9.4.2012 i traje do 14.4.2012.

1. sezona donijela nam je nove prvake i gotovo €800000 nagradnog fonda i sad je vaša prilika da uzmete svoj dio. Ono što je još bolje, najboljih 18 igrača s finalnog turnira će dobiti nagradu, bilo da se radi o utješnoj, ili o ulasku na Main Event. Utješne nagrade su iz PokerStarsovog VIP kluba.

Također, najavljeno je i sudjelovanje poker legende i Team PokerStars Pro člana Barryja Greensteina koji će ujedno održati i radionicu o pokeru uživo, točno prije početka Main Eventa. Održat će se i sesija pitanja i odgovora dostupna svima koje bilo što zanima.

Ne propustite svoju priliku da postavite pitanje jednom od najrespektabilnijih i najobrazovanijih igrača na svijetu.

Sve turnire koji će se održati u Zagrebu u sklopu Eureka Poker Toura, možete potražiti ovdje.

Kako se kvalificirati?

Freeroll i novčani sateliti održavaju se svaku večer tijekom tjedna i svaki će podijeliti sjedala za veliko tjedno finale koje je na rasporedu nedjeljom. Kako biste se prijavili otvorite predvorje PokerStarsa i kliknite na ‘Turnir’ i ‘Regionalno’.

Buy-in Naziv Datum Nagrada
Besplatno Eureka Giveaway – freeroll 19.3. – 7.4., 18:30 CET 9 najuspješnijih plasirat će se na tjedno finale
€2,20 Eureka Giveaway – €2 satelit 19.3. – 7.4., 19:30 CET novčani nagradni fond plus 18 najuspješnijih plasirat će se na tjedno finale
€5,50 Eureka Giveaway – €5 satelit 19. ožujka – 7. travnja, 20:30 CET novčani nagradni fond plus 27 najuspješnijih plasirat će se na tjedno finale
Samo kvalifikanti Eureka Giveaway – tjedno finale nedjelja, 25. ožujka, 1. i 8. travnja pobjednik će osvojiti paket vrijedan €1.800 + dodani proizvodi

Tjedno finale

Pobjednik svakog finala tijekom tri tjedna osvojit će €1.800 vrijedan paket za Eureka Hrvatska koji uključuje €1.100 vrijedan buy-in za Main Event, pet noćenja za dvije osobe u luksuznom hotelu Antunović i €240 za troškove.

Svi pobjednici će biti pozvani i na radionicu Barryja Greensteina koji će vas naučiti vještinama potrebnim da biste svoj paket pretvorili u ogromnu isplatu!

Kod svakog finala u igri su i sjajni proizvodi uključujući dizajnerske sunčane naočale, ulaznice za online turnire i PokerStarsova oprema.

Mjesto Nagrada
1 Nagradni paket za Eureka Hrvatska
2 Sunčane naočale ‘Oakley’
3 Kompozitni set poker žetona
4 Ulaznica za Step 3
5 Poklon kupon za Amazon vrijedan 50 €
6 Putni poker set
7 Slušalice PokerStarsa
8 Ulaznica za Step 2
9 Igraće karte PokerStarsa
10 – 18 PokerStars kapa

Čekamo Vas na nekom od satelita. Sretno.

Eureka Poker Tour

Eureka Poker Tour

Odgovori