WCOOP 2012 – Reload Bonus 20%

Za ovu posebnu priliku starsi su napravili reload bonus i na uplaćenih $100 poklanjaju $20 evo detalja iz njihovog newslettera:

World Championship of Online Poker (WCOOP) 2012 je gotovo stigao i kako bismo proslavili ovaj trenutak PokerStars vas dovodi u priliku da uhvatite novčani bonus! Uplatite stvarni novac između 28. kolovoza i 5. rujna koristeći bonus kod ‘WCOOP’ i dobit ćete dodatni 20% bonus do iznosa od 100 $. Iskoristite ovaj bonus koji se lako čisti kako biste igrali na ovogodišnjoj seriji WCOOP i pokušajte postati PokerStarsova legenda.

wcoop reload bonus

Kako možete uzeti svoj 100 $ bonus?

Jednostavno uplatite sredstva na svoj PokerStars račun koristeći kod ‘WCOOP‘. Ponuda 20% bonusa dostupna je u EUR, GBP i CAD, otpuštat će se u koracima od 5 $, a igrači će imati 45 dana da očiste cijeli bonus i iskoriste ga za WCOOP 2012 koji počinje 2. rujna ili za bilo koju neturnirsku igru za stvarni novac.

Napominjemo: Pologe morate poslati prije 5. rujna u 05:59 CET. Imat ćete 45 dana od kvalificirane uplate da očistite svoj bonus. Nakon tog razdoblja izgubit ćete bilo kakav neočišćeni iznos bonusa. Ova ponuda ograničena je na jednu uplatu po igraču. Ukoliko isplatite sredstva tijekom razdoblja bonusa, a prije nego što ste poslali kvalificirani polog, nećete imati pravo na ovu ponudu.

Ako još nemate PokerStars račun onda možete dobiti bonus i do $600 pogledajte detalje na pokerstars stranicama. Sve uplate možete napraviti putem moneybookers Skrill računa ili direktno.

Odgovori