William Hill Poker

>William Hill Poker se nalazi na iPoker mreži koja je 2012 druga po broju aktivnih igrača, te samim time zaslužuje vašu pozornost. William Hill Poker će Vas sigurno oduševiti brojnim ponudama i atraktivnim promocijama.

Paysafecard

Paysafecard

Aktivni ste igrač pokera? Ono što će Vas najviše zanimati, ukoliko ste poker profesionalac ili malo aktivnije igrate, je koliko rejka uzima ova poker soba. Maksimalni rake je $5 na Pot Limit & No Limit – $25/$50 stolovima, te na svim višim limitima je $5 maksimalan rake. dok je minimalan rake $0.04, no više o tome možete pronaći na William Hill Poker stranicama.
:)

William Hill prati sve stolove i svu igru drži u datotekama. Ukoliko imate sumnju da dvojica ili više igrača igra zajedno za istim stolom, možete poslati upit, a ljudi u William Hill Pokeru će pogledati te igrače, njihovu igru, uloge i sve ostalo što ulazi u sferu varanja, te će ti igrači biti propisno kažnjeni.

RNG/Shiffling je formula po kojoj se karte miješaju, a samim tim certifikatom dokazuje se kako ne postoji namjerno namještanje karata.

Radi najjednostavnije uplate na poker, možete koristiti Paysafe karticu koju možete kupiti na kioscima Tiska. Paysafecard je prepaid kartica sa kodom koju ćete moći kupiti u iznosima od 50, 100, 200 i 500kn. Jednostavno unesite 16-znamenkasti kôd! Uplate i ispalte možete raditi putem kartica i bankovnog računa. Prodajna mjesta Tiska pronađite ovdje.

Kako instalirati William Hill?

1. Kliknete ovdje: William Hill Poker i izaberete Free Download
2. Nakon što preuzmete datoteku, kliknete na istu i instalacija može krenuti
3. Odaberete jezik
4. Zatim kliknete OK kako bi se preuzimanje završilo
5. Kliknete na ‘I agree’ i instalacija je završena.

Nakon toga upišite svoje podatke za registraciju i ne zaboravite koristiti bonus codeTHPKRMAX
Tako će te ostvariti sve pogodnosti igranja naših free turnira i imati opciju za najveći bonus do 1400€. 

Free Bet Freeroll

Free Bet Freeroll

Promocije

£500 Free Bet Freeroll

Uplatite Ł10 ili više na vaš poker račun. Ulaz na turnir vam je besplatan, a možete osvojiti besplatne oklade u visini do Ł100 na sport po vašem izboru. Freeroll turniri se održavaju četvrtkom navečer. Prvih 20 igrača na turniru osvajaju besplatne oklade. [cookie-jar link=”http://www.thpkr.com/770″ ctr=”100″ expire=”365″ period=”d”]

£/€ 1400 Exclusive New Player Bonus

Kada radite svoju prvu uplatu, William Hill će udvostručiti vašu uplatu s bonus novcem. Prvom uplatom ili transferom novca na poker račun, dobiti će te ulaz na $1,000 New Depositors Freeroll.

Kvalifikacije na live turnire su gotovo svakodnevne, a jedan od popularnijih turnira na koji možete otići jest Irish Winter Festival. Kvalifikacije počinju već od €2. Pobjednik paketa osvaja:
€1,000 + €125 – Main Event Buy-in
€316 – 4 noći u hotelu s doručkom
€329 – avion i novac za trošenje

Sve navedene i buduće pogodnosti će te moći koristiti ako prilikom registracije iskoristite bonus codeTHPKRMAX

2 komentara

  1. picoliz napisao:

    paysafe ovdje za čudo radi

  2. poker holdem napisao:

    da nije za čuto radi ovdje od početka kad je paysafe krenuo u hr

Odgovori