World Cup of Poker IX (Svjetski poker kup 2012)

World Cup of Poker vam omogućava da predstavljate svoju zemlju na jednom od najvećih događaja bilo gdje online. Još bolje, sedam zemalja koje se probiju kroz natjecanje po skupinama nastupit će na finalu uživo koje će se održati na Bahamima u sklopu serije PokerStars Caribbean Adventure 2013.

Kako se kvalificirati za WCP IX
1. krug: odabir ekipa

Akcija počinje online gdje će se 72 reprezentacije boriti za priliku plasmana na PCA. Zemlje su podijeljene u osam regionalnih skupina s devet zemalja u svakoj od njih.

Igrajte za svoju zemlju na bilo kojem od četiri 2,20 $ heads-up No Limit Hold’em Super Knockout turnira i svaki puta pokušajte završiti što više možete. Rezultat vaše zemlje za svaki turnir bit će najveća individualna zarada bilo kojeg igrača iz te zemlje.

Nakon što se svi turniri odigraju svaka zemlja zauzet će svoju poziciju u skupini s obzirom na ukupne najbolje završetke kroz sva četiri turnira. Zemlja koja se nađe na vrhu skupine otputovat će na finale uživo na Bahame! Riječ je o formatu koji će pogodovati zemlji s najviše igrača na turnirima, stoga ne zaboravite obavijestiti što više svojih sunarodnjaka!

Za datume i termine za svoju reprezentaciju pogledajte stranicu o WCP kvalifikacijama.

2. krug: odabir igrača

Nakon što dobijemo osam reprezentacija koje će zaigrati na finalu uživo vrijeme je da odredimo po četiri igrača koji će ih predstavljati. O tome će se odlučiti kroz besplatne i novčane kvalifikacije koje su na rasporedu 26. kolovoza.

Nakon toga svaka ekipa od četiri člana otputovat će na PCA gdje će u siječnju 2013. godine igrati u finalu uživo. Svakoj ekipi dodijelit ćemo i profesionalnog igrača koji će biti njihov kapetan, uključujući i članove Team PokerStars Pro i Team Online.

Uskoro ćemo objaviti sve detalje finala uživo koje će se održati u sklopu PCA 2013 – vratite se uskoro za više informacija.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s World Cup of Poker ili načinima na koje se možete kvalificirati u svoju reprezentaciju, kontaktirajte [email protected]

Podsjetite se kako je Hrvatska prošla na World Cup of Pokeru

World Cup of Poker

World Cup of Poker

Odgovori