World Poker Tour Beč kvalifikacije na Bwin sobi

World Poker Tour uskoro kreće pravac Beča, dobro tek u trećem mjesecu, no kvalifikacije samo što nisu počele. Bwin opet nudi različite oblike kvalifikacija za svega nekoliko dolara, a paket koji možete osvojiti je zaista fenomenalan. Kvalifikacije kreću 23.1.2012.

Znate da vrijedite, ali nikako da to pokažete. Sad je vrijeme, jer ova odlična struktura satelit turnira će svima donijeti jednaku šansu za osvajanje WPT Beč paketa. Pokažite što znate i dokažite svima da su vas podcijenili.

Kada dođete na World Poker Tour Beč morati će te biti još bolji, ipak se tamo nalazi svjetska poker elita.

Kvalifikacije za paket koji vrijedi $7000 su standardne, odlične kao i do sada. Kvalificirati se možete kroz Freeroll turnire ili kroz natjecanje. Pobjednik će dobiti još $900 za troškove putovanja.

Besplatan nastup

Mnogi veliki glazbenici su na početku svoje karijere svirali besplatno u nadi da zarade nešto novca. S puno muke to bi i Vama moglo poći za rukom, ali samo do 10.03.2012. (dnevno u 20:00 h).

Svirkom do vrha ljestvice

Vodeći na ljestvici mora svakako biti talentiran. Naši najbolji turnirski igrači u razdoblju od po dva tjedna stječu priliku nastupa na WPT Vienna turniru.

Fućkajte poznatu melodiju

Za sve one koji ne vole previše eksperimentirati, donosimo čitav niz standardnih kvalifikacijskih turnira uz buy-in već od $2,20.

Promotivni period traje od 23.1.2012 do 11.3.2012
Ukupna vrijednost paketa je $7000.
Logirate se na Bwin poker sobu i sudjelujete na WPT Vienna Qualifiers, Freerollls i Leaderboard tournaments
$900 će biti stavljeno na vaš bwin račun ukoliko osvojite paket kako bi ste mogli pokriti troškove putovanja.

Jedan dobar nastup na World Poker Touru mogao bi Vam donijeti međunarodnu pozornost, no međutim za pobjedu na WPT parketu u Beču neće biti dovoljno otplesati valcer. Za to će Vam uistinu trebati remek djelo.

Main Event u Beču je Vaša velika prilika da nastupite na scenu, no prvo se morate kvalificirati.

$7.000 World Poker Tour Vienna paket:
$4.700 buy-in za main event
$1.400 za smještaj i hospitality
$900 za avionske karte i džeparac

Ne propustite uzeti $500 bonusa na Bwin sobi.

WPT Beč

World Poker Tour

Odgovori