World Poker Tour za slavne osobe dosegnuo limit

Više nema prijava niti pozivnica za ovaj svečani WPT turnir koji počinje 19.2.2011

Kako vikend nije samo za nogomet dokazuju brojni poker turniri, a jedan od njih je WPT Celebrity. Sva mjesta su zauzeta, ali to se i očekivalo.

Slavne osobe i poneki poker profesionalac sjesti će za svoje stolove i odmjeriti snage, a turnir će biti sniman za WPT sezonu 9, a prikazivati će se na Fox Sports Net kanalu.

Listu poznatih osoba čine glumci, sportaši i muzičari, a od poker profesionalaca će nastupiti Jennifer Tilly, Liv Boeree, Jerry Buss i Don Cheadle.
Liv Boeree
Neki od slavnih osoba po prvi puta će nastupiti na ovom WPT turniru. Randy Couture, legenda UFC-a i Coco Crisp, igrač američkog nogometa.

Od muzičara, svoje nastupe su potvrdili Chaka Khan, Barbara Mandrell i članovi grupa Boyz II Men, Incubus i My Morning Jacket.

Od ‘veterana’ slavnih igrati će Zachary Levi, Patrick Warburton, Rikki Lake, Gina Gershon, Mimi Rogers, Michael Clarke Duncan i Mekhi Phifer.

Više od 500 igrača igrati će na ovom turniru, a finalni stol će biti sastavljen od 6 najboljih, a održati će se 3.3.2011.

Naravno da će ovaj turniri imati humanitarni aspekt. Novac će ići neprofitnoj organizaciji koja se brine za beskućnike i ljude s posebnim potrebama.

Ta je udruga pomogla više od 35 000 ljudi u južnoj Kaliforniji.

WPT Celebrity

Ukoliko se želite kvalificirati na WPT Vienna, možete to učiniti kroz nekoliko dnevnih freeroll turnira na Party Pokeru

Odgovori