WPT na RTL televiziji

World Poker Tour na RTL televiziji

Svaku večer od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u se prikazuje emisija World Poker Tour koju sponzorira PartyPoker. Termin nije baš najsretniji jer prva epizoda počinje između 23:30 i 00:00, a druga iza 2:00, ali ponekad se doista isplati ostati budan i pogledati profiće u akciji.

RTL nas vodi u najekskluzivnija kasina gdje možemo gledati kako za pokeraškim stolovima snage odmjeraju legende pokera poput Davida Negreanua, Doyla Brunsona, Phila Hellmutha ili Scottya Nguyena, ali gotovo na svakom finalnom stolu nađe se i pokoji amater koji je preko online satelita došao do glavnog turnira. Nerijetko se događa da upravo taj amater i osvoji turnir.

U emisiji će biti prikazani svi veliki WPT turniri na kojima nagradni fond uvijek prelazi nekoliko milijuna dolara (prvi dobiva preko milijun), tako da je kvaliteta igre na najvišoj razini. Akcije neće nedostajati i u svakoj epozodi bit će izvrsnih zvanja, fantastičnih blefiranja i naravno nezaobilaznih bad beatova. Vrlo je poučno pogledati profesionalce kako se snalaze za stolom i smatram kako se gledajući WPT može mnogo naučiti. Ako ste se ponekad pitali kako odigrati sa parom desetki ili suited connectorsima, možda vam pomogne kada vidite kako s takvim rukama igraju majstori.

Sjajni komentari Mikea Saxtona i Vincea Van Pattena čine gledanje ovih turnira još zanimljivijim, a reakcije publike ponekad su tako bučne da ćete pomisliti kako gledate nogometni derbi. Ukoliko se ujutro ne morate rano ustati ili vam je dovoljno svega nekoliko sati sna, svakako pogledajte WPT na RTL-u jer osim što ćete mnogo naučiti, odlično ćete se i zabaviti.

kvalificirajte se za wpt preko bwinpoker

Odgovori