WSOP vraća Tournament of Champions

Tvrdeći da poker zaslužuje godišnji All-Star event, World Series of Poker ga namjerava imati ovog ljeta. Dakle, WSOP Tournament of Champions se vraća kao Poker All-Star Game.

National Basketball Association (NBA) ima jedan All-Star game. Također ju ima i National Football League (NFL). A sada će ju imati i World Series of Poker. WSOP će predstaviti All-Star game u kojoj će sudjelovati 27 igrača za tv event koji će se zvati Tournament of Champions. Nagradni fond turnira iznositi će $1 milijun.

U Tournament of Champions (TOC) sudjelovati će 27 poker igrača, a na turniru će biti 20 otvorenih sjedala koji će biti izabrani od strane javnosti kroz online sustav glasovanja. Pet od sedam sjedala biti će automatski dodjeljena trojici prethodnih pobjednika Tournament of Champions. Ti profesionalni poker igrači su : Annie Duke, Mike Matusow i Mike Sexton. Također, dva mjesta dobivaju WSOP Main Event pobjednik Joe Cada i WSOP-Europe Main Event pobjednik Barry Shulman.

Glasovanje počinje 15. ožujka 2010 u 12 sati na WSOP.com i ostaje otvoreno do 15. lipnja 2010 u ponoć.

Fanovi će moći glasovati samo za one  igrače koji imaju osvojenu WSOP narukvicu. 

Turnir je na rasporedu u trajanju od dva dana tijekom 2010 WSOP, počev od 27. lipnja  s finalnim stolom koji se održava 4. srpnja u  Rio All-Suite Hotel & Casino u Las Vegasu.

Top devet igrača na Poker All-Star Game dobiti će novčane nagrade. Pobjednika turnira tj. za prvo mjesto dobiti će $ 500, 000. Runner-up će odnijeti $250,000, a treće plasirani $100,000. Svi ostali igrači u top devet koji će završiti na četvrtom mjestu vidjet će kako njihovi bankovni računi rastu za $ 25.000.

Turnir će biti snimljen za emitiranje na američkom sportskom kanalu ESPN-u.

Zadnji turnir  se odigrao 2006.  s 27 najvećih imena u igri.

Kvalificirajte se za wsop preko RedKings poker’a

Odgovori