Zašto igram na bwin-u?

Ptaju me ovih dana frendovi pokeraši, zašto igraš na bwin-u tamo nemaš rakeback. Pa zato jer nisam pro. Kakve to veze ima sad što nisi pro? Pa ima iz više razloga.

Prvo, Pro igrči igraju isključivo na rakeback stranicama jer igraju po cijeli dan barem pet do šest dana u tjednu i tako neovisno o tome da li nešto gube ili dobivaju samim volumenom igre si generiraju neku zaradu, sama riječ kaže pro profesion što znači profesija dakle posao a ne zabava. To mi je prvi valjani razlog da kao vikend igrač da ne moram plivati sa morskim psima.

Drugo, na bwin zaluta dosta ovih što se samo klade po kladionicama jer je bwin poznat prvenstveno kao online kladionica koja je kao i njihov poker na Hrvatskom jeziku. Tako da se pogotovo vikendom da ubrat dobra lovica. Samo treba znati prepoznati igru pičetnika i stolove na kojima su uglavnom sitne ribe. Dakle ne koristite opciju “Quick seat” brzo sjedanje nego si sami birajte stolove. Stol sa večim postocima players/flop ili P/F znači da se više puta vidi flop i to daje naznaku da na takvom stolu igraju početnici.

Treće, iako bwin nema rakeback  ipak ima bodove koji se brzo gomilaju, ja igram na micro levelima do max 0.15/0.30 $  par sati vikendom  i sad ne znam u kojem razdoblju ali odprilike u zadnjih par mjeseci sam si doma poslao usb stick i torbu za laptop iz njihovog shopa kupujući bodovima uz to sam buyinao na par GTD turnira. Za bodove se može uzeti i prava lova ali više se isplati uzeti neki poklon iz shopa ili buy in na neki dobar turnir. Postoji opcija da se bodovima kupi i reload bonus. Najbolje da provjerite sami, ako niste pro igrač niti vas poker ne interesira u tom smislu uživat će te kao i ja igrajuči kod bwin-a. Još mi je najslađe kad negdje trebam nekog ili nešto čekati onda uključim mobitel i igram jer postoji i ta opcija za poker kao i za kladionicu, instalirati se može gotovo na svaki mobitel danas.

Četvrto, koliko god dobro znam Engleski a stvarno ga znam, draži mi je sajt ali još više podrška na Hrvatskom jeziku.

Na kraju sam im rekao: Drugo prijatelji dragi Vam nema šta reći al mislim da su ovi argumenti za casual igrača više nego dovoljni, izvolite vi ganjati rakeback i drguge bonuse po cijeli dan meni je dosta par sati tjedno da se zabavim a pritom nešto i okrenem jer imam drugih obaveza jer moj posao nije poker. Zato vam svima toplo preporučam bwin poker.

1 Comment

  1. pernia napisao:

    I mene frustrira taj mali bonus na bwinu, kakvi su igrači na 0,25/0.50 ako ima isto riba kao i na 0,10/0,20 to je divno

Odgovori