Završeno je snimanje serijala Poker After Dark

Sedma sezona serijala Poker After Dark je završila.

U Las Vegasu je završilo snimanje sedme sezone Poker After Dark serijala. Prikazivanje tih serija početi će 3.1.2011. Nekoliko informacija koje smo uspjeli izvuči su da je čak 5 stolova rezervirano za cash igru, a 3 stoal za turnire.

Na NL Hold’em stol minimalna uplata je 100k$, a sudjelovati će Mike Matusow, Chris Ferguson, Michael Mizrachi, Brandon Adams, Peter Jetten, Jean-Robert Bellande, Phil Hellmuth.

Na drugom stolu biti će Phil Hellmuth, Andy Bloch, Huck Seed, Antonio Esfandiari, Annette Obrestad, Justin Smith.

Na stolu od 150k$ biti će Eli Elezra, David Peat, Olivier Busquet, Phil Laak, Greg Mueller, Howard Lederer.

Na 200k$ stolu pojaviti će se Phil Ivey, Tom Dwan, Patrik Antonius, David Peat, Eli Elezra, David Oppenheim.

U prekrasnoj Ariji u Las Vegasu završeno je snimanje 7. sezone popularnog high stakes showa, Poker After Dark. Prikazivanje novih epizoda počinje 3. siječnja 2011., a evo nekoliko informacija o onome što slijedi. Dobre vijesti stižu za sve ljubitelje cash gamea, budući da je čak 5 od 8 stolova u novoj sezoni rezervirano isključivo za cash.

Po prvi put će se pojaviti i PLO(Pot Limit Omaha) sa 100k$ buy in a igrati će: Phil Ivey, Tom Dwan, Brandon Adams, Brian Hastings, Phil Galfond, Patrik Antonius, Jared Bleznick.

Preostale 3 epizode su klasični winner-take-all PAD turniri sa različitim buy-inovima:

“Wish list” (20k): online kvalifikant Mike Dappen izabrao je svoje najdraže igrače, a oni su Phil Hellmuth, Mike Matusow, Jennifer Harman, Erica Schoenberg i Chris Ferguson.

“Idol” (50k): Doyle Brunson vs 5 mladih zvijezda, Eric Baldwin, Andrew Lichtenberger, Annette Obrestad, Melanie Weisner i Tom Dwan.

“Big Heat” (100k): $600,000 očekuje pobjednika ovog turnira, a igrači koji će se boriti za ovu ugodnu nagradu su John Juanda, Erick Lindgren, Phil Ivey, Huck Seed, Tom Dwan, te Phil Galfond.

Odgovori