Završila su dva eventa na World Series of Poker natjecanju

Nakon nekoliko dana igre, završili su Heads Up No-Limit Hold’em Championship i Omaha Hi-Low Split-8 or Better.

Jake Cody

Jake Cody

Jake Cody je osvojio Heads Up event, a favorit Gus Hansen je završio na 3. mjestu. Codyu je trebalo manje od 15 mjeseci da nakon što je osvojio svoj prvi veći turnir dođe do vrha i na WSOP natjecanju. Iako ima ‘samo’ 22 godine. Cody je osvojio trostruku poker krunu. Osvojio je EPT Deuville i WPT London.

Polufinalni dvoboj protiv Hansena je bio najzanimljiviji dvoboj za gledanje. Svi su mislili kako će Hansen odnijeti pobjedu, ali Cody se naravno nije složio s time. U ključnoj ruci imao je A5, a Hansen A4, te je 5 na turnu poslala Codya u finale.

U finalu se susreo s Yevgeniy Timoshenkom kojeg je pobijedio nakon 8 levela igre. U zadnjoj ruci igrači su otišli all in sa A5, koje je držao Timoshenko i K9 koje je držao Cody. KQ4 na flopu pomoglo je Codyu da bude bliže narukvici, a 6 na turnu i 4 na riveru su mu to omogućili. Čestitamo Codyu na odličnim partijama i zarađenim $851 192.

Što se tiče ovog drugog eventa, Omaha Hi-Low Split-8 or Better, Francesco Barbaro je odnio zasluženu pobjedu, te je zaradio $262 283.

OmahaHILO

OmahaHILO

Finalni stol:

Kostas Kalathakis
Bradley Helm
Matthew Waxman
Vladimir Shchemelev
Travis Pearson
Francesco Barbaro
Humberto Brenes
Cameron Mckinley
Michael Deveronica

Možda najpoznatije ime na ovom stolu je Humberto Brenes koji je završio na 6. mjestu sa zarađenih $42 857. Francesco Barbaro je u Heads Up dvoboju pobijedio Kostas Kalathakisa za samo desetak minuta igre. J987 je imao Kalathakis, a Barbaro je držao QQ33. Board:9TK5K.

Barbaro je cijeli finalni stol dominirao te je zasluženo uzeo prvo mjesto. Čestitamo.

Odgovori