Završio je Eureka Poker Tour Prag

Nakon 3 dana borbe i vrlo ubrzanog tempa igranja, polje od 319 igrača došlo je do finalnog stola, koji se odigrao u vrlo lijepoj i ugodnoj atmosferi.

319 igrača na ovom Eureka Poker Touru formiralo je nagradni fond od 231 290 €. Nije loš nagradni fond s obzirom da je buy in bio samo 800 €. 36 igrača je ušlo u nagradu, a minimalna nagrada iznosila je 1280 €.

Najboljih 8 koji su sjeli formirali finalni stol su:

Veronica Kokoceva – 780,000
Jaroslav Urban – 824,000
Keith Johnson – 930,000
Pawel Bartosz – 243,000
Kamil Koska – 198,000
Kim Eduardovich – 300,000
Antonio Dieguez Rodriguez – 1,369,000
Petr Kralicek – 300,000

[nggallery id=17]

Pobjedniku ovog turnira pripasti će nagrada od 58 400 €. Nije mala svota s obzirom da su većina ovih igrača amateri, a neki su i po prvi puta na nekom većem turniru.

Finalne pozicije:

1. – Keith Johnson, €58,400
2. – Antonio Dieguez Rodriguez, Spain, €37,000
3. – Veronica Kokocevea, €20,500
4. – Petr Kralicek, €16,080
5. – Jaroslav Urban, €12,720
6. – Pawel Bartosz, €10,400
7. – Kim Eduardovich, €8,330
8. – Kamil Koska, €6,590

Keith Johnson je osvojio prvi Eureka Poker Tour i spremio 58 400€. U kratkoj Heads Up borbi pobijedio je Antonio Dieguez Rodrigueza. Držao je u ruci KJ, a Rodriguez je imao T6. Ruka KJ je ujedno ruka koja ima inicijale pobjednika, pa mu je i to donijelo sreću. Johnson je u jednom trenutku bio na rubu ispadanja. Bio je 19. od 20 preostalih igrača.

Čestitke pobjedniku, a Vi koji se još niste odlučili igrati na slijedećem Eureka Poker Touru pozivam da to učinite preko kvalifikacija na Poker Stars sobi

Eureka Poker Tour

Eureka Poker Tour

11 komentara

 1. funny napisao:

  Nije loš nagradni fond s obzirom da je buy in bio samo 800 €.

  lol kakva je ovo izjava pa nagradni fond ovisi o uplati i broju igrača…

 2. Root napisao:

  Ne mogu pročitati da je netko napisao u članku da nagradni fond ne ovisi o broju igrača naravno da ovisi ali ovisi i o iznosu uplate točnije buyin-a.
  Nagradni fond ovisi o broju igrača naravno samo ako nije Guaranteed ili ADDED turnir sa jamčenim ili dodanim nagradama, čak i u added turniru ovisi koliki će biti nagradni fond zato što se uplate igrača dodaje još added a dok u jamčenoj nagradi ovisi samo ako se iznos jamčene nagrade pređe uplatama igrača za prisutp turniru.

  • funny napisao:

   samo hoću reći da je nezgrapno sročeno jer isto tako je BI mogao biti 1$ i prijavi se milijun ljudi i onda komentar: s obzirom da je BI samo 1$ nagradni fond je bio impresivnih milijun $

   • vaslegas napisao:

    a ti probaj biti pametan pa pogledaj broj igrača i buy in pa razmisli na što se mislilo u tekstu

   • Root napisao:

    Dobro više manje nismo u školi autor je mislio rći da je to za njih osobno velika nagrada jer kao početnici većina njih nije imala priliku igrati na tako velikim turnirima dakle njihov osobni dojam bi to mogao biti, dakle da je to njima dosta para, a mislim da nije pokušao računati i reći da je to više para zato što oni jesu početnici.

   • Root napisao:

    … a i ako ćeš računati nagrada je veća za oko 20k

   • funny napisao:

    ok, nevermind
    drugi put ću probat bit pametan
    gl

 3. mirko napisao:

  Pa nije loš nagradni fond

  • Root napisao:

   Pa nama šta biti loš ili dobar lako se izračuna broj igrača puta buy-in minus rake i dobiješ ukupan fond, jedino ako su dodali nešto u nagradu ili jamčili onda bi bilo bitno o tome raspravljati dal su starsi ša poklonili dobri ili ne ovako u biti običan turnir sa stndardnim fondom s obzirom na buy-in.

 4. mirko napisao:

  freeroll turnir, pokerstars, poker online, online poker, buy in, garantirani nagradni fond, eureka poker tour

Odgovori